EXIT sæson 1 og 2

Målgruppe

Bred målgruppe 20-40 år. MI’erne.

De er storforbrugere af streaming (Netflix) og korte klip på YouTube. De er glade for serier, der er baseret på virkelige hændelser og virkelige miljøer, som f.eks. Suits, Billions og Narcos. De er individorienterede og sætter sig selv over fællesskabet.

De vil hellere have tempo på, end at fordybe sig i noget med følelser.

Team

Brandredaktør: Mette Stuhr

Kreativ leder: Oskar Laug

Kreativ producer: Stig Andreasen og Jakob Bo

SoMe redaktør: Marie Evers Pedersen og Sophie Erenskjold

Grafisk designer: Asbjørn Bjaaland Larsen

Kampagnen havde til opgave at skabe hype om serien, der er så meget anderledes end noget andet indkøb vi har på DRTV. Dermed skulle den også bidrage til at ændre på opfattelsen af, hvad DRTVs brand er. Her viser BAV nemlig, at de fleste sætter lighedstegn mellem DR1/DR og DRTV. Og det er en hæmsko ift at tiltrække manko-streamerne.

Derfor kunne vi med denne serie – og kampagnen bygget op omkring den – rykke på den opfattelse. Personligheden i kampagnen er derfor over mod det mere fanden-i-voldske, vulgære og upassende; alt det som DR1 ikke er.

Banner

So Me

Der er fyldt med dillere i Exit. Men har du også tænkt på, om de er ægte? ???????? Vi lover dig, at svaret er temmeligt pikært. Nej, hov prekært. (Delt på DRTV, DR2, DR1, DR3 og DR Kultur, samt DR3 og DR Koncerns Youtube. )
Det er hårdt bare at være sådan en glad, helt normal fyr ... I hvert fald når du samtidig er norsk milliardær med et overforbrug af vold, narkotika og prostituerede.
Er dit eneste mål i livet også bare at "kose dig"? Så passer det jo perfekt, at der er en helt ny sæson af Exit på DRTV, som du kan "kose dig" med. (Delt på DRTV og DR2)
De norske rigmænd i 'Exit' holder sig ikke tilbage, og de giver ikke en dritt! Hvis du var vild med film som 'The Wolf of Wall Street', så vil du elske 'Exit', hvor anden sæson nu er ude! (Delt på DRTV og DR2)
Vi har et RIGTIGT godt bud på castet til 'Løvens hule' i Norge. (Delt på DRTV og DR2)
Antihelte er fede nok, selvom de nogle gange også kan være douchebags. Så er der selvfølgelig gutterne fra Exit. De er bare straight up douchebags uden undtagelse. Hvilke andre serier ville du placere på anithelte/douchebag-skalaen?